Jaké zkušenosti máte s Rynairem? Letím s nima poprové a nejradši bych to zrušil... Lze zrušit nějak rozumně letenku od nich, když od nákupu neuplynulo ani 24h? Jak je to s "příručníma" zavazadlama? Nikde to tam nemůžu najít. Jelikož jedu na Sardinii, tak budu mít sebou krémy apod. Nevyházejí mi to? Díky .

Ryanair - obecně

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

to me zajima ale na mzv  pisou ze  na letiste je mozny tranzit jen autem  zpatky pak muzes vlakem ,no zatim je cas to poresit  ted jsem vyzkousel na odlet Berlin a vlak z Prahy i Berlin naprosto  bez nejake kontroly a prudeni  

0 Citovat

Před chvilkou došlo ke zrušení všech letů Berlin - Faro a Berlin - Lisabon na celý únor i březen. Teď v nejbližších dnech se dojedou poslední lety a další jsou v plánu až na úplný konec března. Škoda, uvažoval jsem o jarních prázdninách v Algarve. 

0 Citovat

Easyjet tam jeste nejake v breznu do Lisabonu ma, tak zkusit vyuzit jeho mozna

0 Citovat

Ryanair už zrušil i lety z Prahy do Marseille na únor a březen. Jak je to prosím s přesunem? V emailu píšou o 14 dnech, což žádný let není, přes web jde přesunout i hodně dopředu, ale to tam píše ceny, kolik to bude stát, s poznámkou:

If you are changing your flight due to a flight cancellation, this will be free of charge once the change is confirmed at the end of this process.

Je to pak zadarmo nebo ne? Případně jde pak posun domluvit přes support na pozdější datum?

0 Citovat

Je to zdarma.

0 Citovat

Zdarma půjde posunout jen o +30 dnů od původního data odletu, pokud se to nějak nezměnilo. Jakmile se během změny objeví nějaký doplatek, překročil jsi období, kdy platí změna zdarma. 

0 Citovat

Na supportu už mi několikrát přehodili i o 90 dní. Napiš a uvidíš. 

0 Citovat

Podařilo se někomu šikovně přerezervovat ten chybný BUD-DUB?

0 Citovat

Ani jsem nezkoušel... Irsko pořád zavřené a k tomu doplácet rozdíl v ceně, ne?

0 Citovat

já už se v těch svých rezervacích ztrácím, ale jestli se u této konkrétní chybovky nepletu, kterýsik segment zrušili či výrazně posunuli a já to chtěl přehodit na něco užitečnějšího a kroutili se, tak jsem to vzdal a těch pár euro za 4 jsem vyrefundoval. Pak jsem byl kvůli něčemu jinému na Ryan nasraný a koupil spekulativní BTS-LON za páš šušňů jak se objevila ta britská" mutace, samozřejmě let zrušen a bez nejmenších problémů to šlo online přehodit na Kanáry. Co tím chci říct je to, že u této chybovky si to Ryan hlídá a má nastaveny úplně jiné podmínky než u jiných zrušených/přesunutých letenek. A možná to celé bylo jinak, že letenka zrušena nebyla a jen posunuli čas a proto to nešlo přehodit online na jinou trasu. To možná bude nejblíž skutečnosti. Ale jak píšu výše, mám v tom hokej. Ale naučil jsem se s tím žít.

0 Citovat

Ten BUD-DUB  byl zruseny jen na ten vikend  ,sami mi to prehodili na patek rano  ,s tim jsem nesouhlasil ,tak jsem to resil ,neslo to vymenit za nic jineho nez za stejnou trasu ,ale jen na pondeli kdy je let vecer jako byl ten vikendovy 

Doplatek nebyl zadny , takze porad to mam , vymenit to uz asi nepujde leda by to zrusili 

Hlavni problem vidim ted v Madarech, ze tvrdi , ze tranzit na letiste je mozny jen autem 

Irsko je ted pro turistiku problem ,ale to me nevadi kdyz tu ziju  Obecne chteji 14 dnu karanteny , ktera se da zkratit  po 5 dnech testem ,ale tady ,otazka je kde bydlet 

0 Citovat

https://vietnamzjihunasever.wordpress.com/ prosím o zobrazení, děkuji 

0 Citovat

Co se týče rebooku na chatu, tak mají limity, na které nelze přehodit mimo období 14 dnů před a po.

  I am sending you the off limit dates, please check: Off limit dates: 12th to 21st February 2021 (February School Mid Term) 23rd March to 9th April 2021 (Easter)   We cannot move the flights to these dates.

* Jinak říjnové BGY-AMM přebokováno na VIE-MLA na Vánoce a teď po zrušení přebookováno na VIE-MLA na konec dubna

0 Citovat

Další zajímavý poznatek. Za 9.99 EUR jsem koupil letenku, potom jsem jí přebookoval v rámci změny zdarma na levnější let za 8.99 EUR (rozdíl měl propadnout), nový let ale zrušili. Požádal jsem o refund a vrátí celou zaplacenou cenu, tedy 9.99.

0 Citovat

Takže FR už zrušil letní termíny z Prahy na Paphos. Tak jsem zvědavý, co od nich v první polovině roku vůbec vydrží:)

0 Citovat

Zrušili i lety do Barcelony na celou letní sezónu. 

0 Citovat

Heh, tak buď vědí něco, co my nevíme, nebo jenom změnili politiku a vypíší jenom lety, u kterých je nějaká solidní šance, že je opravdu poletí. Nicméně rušení letů už na letní sezónu je... zarážející. Mě teda už na začátku roku zrušili únorovou Malagu a už i Bergamo na konec března.

0 Citovat

Bergamo na konec brezna vidim porad v prodeji, Malaga sice v  unoru neni ale na konci brezna uz  je  a od brezna  a hlavne pak dubna uz je tam hodne zajimavych  mist ,ktere doposud nebyly  ,pridavaji dost  Italii  obnovuji treba Kosice  Pridavaji treba lety s  1 stopem  napiklad   Porto  ,Cagliari atd...

Takze bych s toho nedelal  takovou paniku  Barcelona tam je jeste 2x tydne v breznu a pak uz az do konce roku neni  tak bych to do nejakych neznamych souvislosti nedaval  

0 Citovat

Aluška napsal(a):

Vídeň - Skavsta, všechno kolem vánoc a Silvestra je zrušený, nechali jen do půlky prosince a pak až skoro půlka ledna.

Vážený zákazníku,

s politováním Vám oznamujeme, že z důvodu změn cestovních omezení přijatých náhle a bez upozornění nemáme jinou možnost, než Váš let (či lety) zrušit.

Takže náhle kolem vánoc a konce roku zrušit, ale jinak se může lítat :-D :-D

🤕dnes mi přišlo zrušení letu v říjnu do Pafosu....včera jsem objednávala a platila .....moje mluva bylo samé "píp" a "píp".... také z důvodu náhle přijatých změn🤔🤣🤣🤣

 

0 Citovat

😭


a8c90fbf-4128-497d-8b32-682212863b40.jpeg

0 Citovat

Wau... Barcelona?!

0 Citovat

Jan Vidim napsal(a):

Wau... Barcelona?!

Ta me prekvapila asi nejvic, jeste me mrzi Paphos a Rhodos s Korfu...

0 Citovat

No... budu předpokládat, že to je dočasná změna a aspoň v hlavní sezóně něco zase přidají. Kam by jako jinak lítali? Jenom do Paříže a Londýna jako všichni ostatní?

0 Citovat

otazka je skor ci bude mat kto lietat.

ludia postupne stracaju zamestnania, tak dovolenka v zahranici bude to posledne na co budu mysliet.

zlata era proste na chvilu konci

0 Citovat

To bez debat... 

0